september 29, 2022
Home » Trailers » Super Mario Odyssey.

Super Mario Odyssey.

Iedereen kent natuurlijk de kleine rood/blauwe loodgieter Mario.

Generaties zijn ermee opgegroeid en hebben uren speel plezier gehad met Super Mario. Vooral de generatie 40+ zijn ooit begonnen met Super Mario Land 1 op de Gameboy. Deze game zorgde voor uren speel plezier met je vrienden.

Maar ook op de NES en SNES was Mario niet weg te denken.

Mario en gamen was voor mij persoonlijk één. Als ik in die tijd met vrienden over gamen had, dan hadden we het over Super Mario. Uren hebben we gespeeld met Mario en zijn vrienden.

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey ziet er lekker vertrouwd uit als een echte Mario game. De look en feel is gewoon echt de vertrouwde Mario. Dus dat is een pluspunt zodra je de verpakking open maak en de game opstart in je Nintendo Switch. De game speelt vrij lekker. Waar je vroeger nog wel eens gek werd van de gameplay zoals het op tijd springen, voelt de gameplay bij Super Mario Oddessey erg goed.

Het verhaal

Je reist met Mario in een vliegend luchtschip van Kingdom naar Kingdom. Deze Kindom’s  reis je af om Princess Peach uit de klauwen van Bowser te redden.

Bowser is van plan om met Princess Peach te trouwen en wil zich niet door Mario laten tegen houden. Het verhaal is dus best vergelijkbaar met de vorige verhalen van Mario waarbij Mario vaak Princess Peach moest redden. Dus niets nieuw, maar ook weer heel herkenbaar voor de Mario games.

Aan het einde van elk Kingdom heb je dan een bossfight zoals tegen de Broodals.

Cappy

Je speelt het spel samen met je pet, Cappy. Het leuke aan Cappy is dat hij andere wezen kan overnemen zodra je de pet tegen ze aan gooit. Deze wezens krijgen dan ook de herkenbare snor van Mario. Hierdoor kan je de eigenschappen gebruiken die bij het wezen horen. Dit is er handig als je bijvoorbeeld hoger moet kunnen springen of wilt kunnen schieten met de tank.

Motions Control

Je kan Super Mario Oddessey ook op je Nintendo Switch spelen met de motion controls, echter dit is voor een keertje leuk. De game speelt voor mij het beste met de gewone controls.

Conclusie

Super Mario Odyssey is een hele kleurrijke Mario game die speelt als de vertrouwde Mario games zoals je die gewend was.

Zijn er geen minpunten dan?

Zeker wel, de game is vrij makkelijk te spelen.

De bossfight zijn ook vrij makkelijk te voltooien. Echter de game compenseert dit met Cappy en het zoeken naar de Power Moons.

Dus al met al zorgt Super Mario Odyssey weer voor heel wat uurtjes Super Mario plezier.

Bestel via de onderstaande linke Super Mario Odyssey.

Bestel via de onderstaande link jou Super Mario Odyssey voor de Nintende Switch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: