september 29, 2022
Home » Trailers » Review FIFA 22

Review FIFA 22

FIFA 22

Inmiddels is FIFA 22 alweer een aantal weken uit. We hebben de game uitgebreid kunnen testen bij Game -News. De graphics zien er zoals gewoonlijk bij FIFA weer erg goed uit. Maar hoe speelt de game nu eigenlijk?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FIFA-22-New-1024x576.jpg

Gameplay

Gameplay is erg belangrijk bij FIFA. Hoe zal de bal rollen ten op zichtte van de vorige game.

EA bracht hierbij de Hypermotion Technology. Dit betekent dat in plaats van een paar spelers via Motion Capture te gebruiken, men een echte 11 vs 11 wedstrijden heeft bekeken om zo alle bewegingen binnen het veld te gebruiken. Hierdoor zien de bewegingen er meer levensecht uit. Dit is momenteel alleen beschikbaar voor de Playstation 5 en de Xbox Series.

De keepers zijn er wel duidelijk op vooruitgegaan. Ze zijn een stuk slimmer en anticiperen een stuk beter. De reflexen zijn er ook sterk op vooruit gegaan. Hierdoor worden de ballen beter tegengehouden. Het kan dus zijn dat de keeper net een bal tegenhoudt met zn grote teen of de puntjes van zijn vingers.

Om nou te zeggen dat de Gameplay anders is dan FIFA 21, nou nee niet echt.

Zodra je Offline speelt zie je wel dat de tegenstanders beter anticiperen waardoor het lastiger is om deze op een hoger niveau te verslaan.

Volta

De Straatvoetbaloptie Volta is er ook weer bij. Echter dit keer zonder een uitgebreid verhaal.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is cover-volta-1024x576.jpg

Careermode

Bij de Careermode kunnen we helemaal geen veranderingen constateren ten opzichte van FIFA 21.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is psg-fifa-22.jpg

Conclusie

Ondanks de weinige verandering blijft het natuurlijke heerlijk om FIFA te spelen. Dit heeft EA echter wel te danken aan de concurrentie die ontbreekt. Hierdoor kijk je als snel door de gebreken heen en zijn we snel blij met een goede pot voetbal die we kunnen spelen.

Trailer FIFA 22

%d bloggers liken dit: