september 29, 2022
Home » Trailers » Far Cry 6

Far Cry 6

Far Cry 6, Review en Trailer.

Far Cry 6 is een game die vergelijkbaar speelt zoals zijn voorgangers. Maar is dat erg? Wij van game-News vinden van niet. Je weet een beetje wat je kan van verwachten van de Far Cry games. Dus na uren lang spelen waren wij er nog niet op uit gekeken. Echter je bent wel hoofdzakelijk bezig met het alleen maar innemen van legerbasissen op het fictieve eiland Yara. Dit wordt wel gecompenseerd door de kleurrijke gebieden op het eiland, zowel als de kleurrijke tegenstanders die je moet verslaan.

Het eiland Yara.

Er was nog al wat discussie over dat de wereld van Yara gebaseerd is op Cuba. Het was ook niet heel handig van Ubisoft om dit te ontkennen. Op het eiland Yara zal je zoals je dus gewend bent van de Far Cry games weer oneindig kunnen bloedervergieten tegen de meest wrede tegenstanders. Het eiland zelf is ook gigantisch groot, wat voor veel vrijheid zorgt tijden het spelen. Antón Castillo is de dictator van het eiland Yara. Je einddoel is dan ook om er voor te zorgen dat deze dictator opgeruimd wordt. Hierbij gebruik je de hulp van verschillende groeperingen die overal op het eiland te vinden zijn.

Co-op missies.

Nieuw is dat je co-op missies kunt spelen. Dit kan je doen met een vriend die je uitnodigt of gewoon een random speler. Probeer hierbij goed af te spreken wat de strategie gaat worden.

Conclussie.

Far Cry 6 is weer een heerlijke game om te spelen met veel vrijheid. Het verhaal en de personages zijn nieuw. De gameplay niet. Het is gewoon weer het zelfde trucje net als bij de vorige Far Cry games. Echter wij van Game-News vinden dit totaal niet erg. Voorlopig vervelen de Far Cry games niet.

Trailer Far Cry 6. Maak kennis met de guerrillastrijders van Yara.

%d bloggers liken dit: